Mihin huonekalut ja toimistokalusteet voi itse viedä?

Helsinki

Voit viedä huonekaluja alueesi jäteasemalle tai kaatopaikalle, jossa joudut maksamaan jäteaseman hinnaston mukaisen jätteenkäsittelymaksun.

Jäteasemat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja niiden ympäristössä ovat Sortti-asema Kivikko, Sortti-asema Viikki, Sortti-asema Jorvas, Sortti-asema Konala, Sortti-asema Ämmässuo ja Sortti-asema Ruskeasanta. Sortti-asemien hinnaston löydät heidän internet sivuiltaan. Nouto-Sortti noutopalvelu myös toimii näillä alueilla. Nouto-Sortti on jäteaseman nouto- ja kuljetuspalvelu.

Myyntikelpoiset käytetyt huonekalut, toimistokalusteet ja kodinkoneet voi yrittää myydä internetin huutokauppapalstoilla, esimerkkejä näistä ovat huuto.net, tori.fi ja Facebookin kierrätysryhmät.

Kierrätyskeskukset ja SPR-kontti vastaanottamat myyntikuntoisia tavaroita toimipisteissään. Seuraavia pisteitä löytyy PKS-seudulta: Kierrätyskeskus Helsinki: Itäkeskus, Kontula, Oulunkylä ja Kyläsaari. Kierrätyskeskus Espoo: Nihtisilta ja Suomenoja. Kierrätyskeskus Vantaa: Koivukylä. SPR Kontti toimii seuraavilla alueilla: Espoo, Helsinki ja Vantaa. SPR-Kontti ja Kierrätyskeskus nouto- ja kuljetuspalvelut myyntikuntoiselle tavaralle onnistuu tilaamalla heidän internetsivuiltaan.

Eroon vanhasta tavarasta helposti ja nopeasti