Mihin huonekalut ja toimistokalusteet voi itse viedä?

Jyväskylä

Voit viedä huonekaluja alueesi jäteasemalle tai kaatopaikalle, jossa joudut maksamaan jäteaseman hinnaston mukaisen jätteenkäsittelymaksun.

Jäteasema Jyväskylän, Haapaniemen, Jyskän, Kinkomaan, Kuikan, Leppäveden, Palokaan, Puuppolan, Säynätsalon, Tikkakosken, Vaajakosken, Vehnän ja Vihtavuoren alueella on Mustankorkean jätekeskus ja Lassila & Tikanojan jätteiden vastaanottopiste Sepelitiellä.

Myyntikelpoiset käytetyt huonekalut, toimistokalusteet ja kodinkoneet voi yrittää myydä internetin huutokauppapalstoilla, esimerkkejä näistä ovat huuto.net, tori.fi ja Facebookin kierrätysryhmät.

Kierrätyskeskukset ja SPR-kontti vastaanottavat myyntikuntoisia tavaroita toimipisteissään. Kierrätyskeskusten toimipisteitä löytyy Jyväskylästä: Talentti Harjunporras ja Talentti Kierrätystavaratalo. Seuraavat SPR-kirppikset palvelevat sinua Jyväskylässä: SPR-Kirppis Seppälä, SPR-Kirppis Kirri ja SPR-Kirppis Kortepohja. SPR-Kirppis ja Kierrätyskeskus nouto- ja kuljetuspalvelut myyntikuntoiselle tavaralle onnistuu tilaamalla heidän internetsivuiltaan.

Eroon vanhasta tavarasta helposti ja nopeasti