Mihin huonekalut ja toimistokalusteet voi itse viedä?

Tampere

Voit viedä huonekaluja alueesi jäteasemalle tai kaatopaikalle, jossa joudut maksamaan jäteaseman hinnaston mukaisen jätteenkäsittelymaksun.

Jäteasemat Tampereella, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa ja Ylöjärvellä ovat Pirkanmaan Jätehuollon asemat, Tampereella Nekalan jäteasema, Teiskon jäteasema sekä Vuoreksen jäteasema, Kangasalan jäteasema, Lempäälän jäteasema, Pirkkalan jäteasema ja Ylöjärvellä Ylöjärven jäteasemat Elossa sekä Kurussa.

Jätekeskukset Pirkanmaalla ovat Koukkujärven jätekeskus Nokialla ja Tarastenjärven jätekeskus Tampereella. Tarastenjärvellä on myös Tarastenjärven vaarallisten jätteiden asema Varma. Hinnastot jätteiden tai sohvan kierrätykseen löydät Pirkanmaan Jätehuollon sivuilta.

Myyntikelpoiset käytetyt huonekalut, toimistokalusteet ja kodinkoneet voi yrittää myydä internetin huutokauppapalstoilla, esimerkkejä näistä ovat huuto.net, tori.fi ja Facebookin kierrätysryhmät.

Kierrätyskeskukset ja SPR-kontti vastaanottamat myyntikuntoisia tavaroita toimipisteissään. Seuraavia kierrätyskeskuksia löytyy Pirkanmaalta: Nekalan kierrätyskeskus, Jankan kierrätyskeskus, Lielahden kierrätyskeskus, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Lempäälä, Orivesi, Pirkkala ja Ruovesi.

Kirpputorit Pirkanmaalla: Fida-lähetystori, Hope yhdistys, Kontti-kierrätystavaratalo Lielahdessa, Kirpputorit Tampereella, Pelastusarmeijan kirpputorit ja UFF-kierätyspisteet.

SPR-Kontti ja Kierrätyskeskus nouto- ja kuljetuspalvelut myyntikuntoiselle tavaralle onnistuu tilaamalla heidän internetsivuiltaan. Pirkanmaan Jätehuollon Repsikka-noutopalvelu toimii kotitalouksille ja yrityksille. Repsikka-nouto ajaa pakettiautolla, kuorma-autolla tai kahmariautolla tehden risunoudot. Hinnaston löydät Pirkanmaan Jätehuollon verkkopalvelusta.

Eroon vanhasta tavarasta helposti ja nopeasti