Mihin huonekalut ja toimistokalusteet voi itse viedä?

Turku

Voit viedä huonekaluja alueesi jäteasemalle tai kaatopaikalle, jossa joudut maksamaan jäteaseman hinnaston mukaisen jätteenkäsittelymaksun.

Jäteasemat Turussa, Naantalissa, Kaarinassa, Liedossa, Ruskossa ja Raisiossa ovat Lounas-Suomen Jätehuollon jätekeskukset ovat Topinoja, Korvenmäen, Isosuon ja Rauhalan jätekeskukset. Lounas-Suomen Jätehuollon lajitteluasemat ovat Auramaan, Houtskarin, Kemiönsaaren, Korppoon, Paimion, Perniön, Yläneen ja Mörttilän lajitteluasemat. Noutopalvelu myös toimii näillä alueilla tarjoten Näppäränoutoa ja Täysnoutoa. Länsi-Suomen Jätehuollon kierrätyspisteet, joihin voi viedä kodin kierrätettävät jätteet löydät täältä.

Myyntikelpoiset käytetyt huonekalut, toimistokalusteet ja kodinkoneet voi yrittää myydä internetin huutokauppapalstoilla, esimerkkejä näistä ovat huuto.net, tori.fi ja Facebookin kierrätysryhmät.

Kierrätyskeskukset ja SPR-kontti vastaanottamat myyntikuntoisia tavaroita toimipisteissään. Seuraavia pisteitä löytyy Turun seudulta: Turun Ekotori Rautakadulta ja Rieskalähteentieltä. Turun SPR Kontti sijaitsee Satakunnantiellä. SPR-Kontti ja Ekotorin nouto- ja kuljetuspalvelut myyntikuntoiselle tavaralle onnistuu tilaamalla heidän internetsivuiltaan.

Eroon vanhasta tavarasta helposti ja nopeasti