Yritykset

Kauppakeskukset

Helpponoudon avulla varmistetaan, että vuokralaiset pääsevät nopeasti ja helposti eroon isoista esineistään. Näin tilan tuottavuus paranee, kun lastauslaiturille ei kerry ylimääräistä tavaraa ja kiinteistönomistaja säästyy ylimääräisiltä jätekuluilta.

Kiinteistövälittäjät

Nouto myyntikohteeseen jääneelle kaapille nopeuttaa myyntiä. Tavara noudetaan jo seuraavana päivänä ja myynti nopeutuu kohteen siisteyden ansiosta. Helpponouto tyhjentää tarvittaessa kohteen nopealla aikataulla.

Vuokranantajat

Helpponouto tyhjentää yksiön, kaksion, kolmion tai isomman kokonaisuuden. Oli kyseessä rivitalo, omakotitalo tai kerrostalo on Helpponouto tehokas asunnon tyhjennyskumppani. Hintoihimme sisältyy jätemaksu, jolloin kustannukset ovat ennustettavissa. Kertomalla vuokralaisille tavaroiden kierrätysmahdollisuuksista vähennätte myös jätekatokseen kuulumattoman tavaran määrää ja säästätte väärin lajitellun jätteen kustannuksissa.

Kiinteistöhuolto ja isännöinti

Kiinteistönhuolto ja isännöitsijät saavat pyyntöjä jätekatokseen tai huoneeseen kuulumattomasta tavarasta. Tavaran poisvienti vaatii yleensä ulkopuolisen kumppanin, joka hinnoittelee toimintansa aikaperusteisesti. Helpponouto on paketoinut noudon ennustetavaksi paketiksi, jolloin asiakas tietää tilaamansa noudon hinnan tilauksen tehtyään.

Helpponouto tehostaa kiinteistöhuollon toimintaa, koska jätehuoneeseen kuulumattoman esineen poisto on vähintään kahden henkilön vaativa toimenpide. Tilaamalla noudon Helpponoudolta vältytään myös työtapaturmilta, jotka ovat seurausta painavan esineen nostamisesta.

Helpponoudon avulla säästätte väärinlajittelusta johtuvista kustannuksista ja jätteen putkikuljetusjärjestelmien toiminta varmistuu, koska putkiin ei joudu sinne kuulumattomia esineitä. Helpponouto voi kiertää säännöllisesti jätehuoneissa, jolloin asukkaiden väärinlajittelu vähentyy.

Taloyhtiöt

Helpponouto on huonekalujen ja kalusteiden kierrätys- sekä noutopalvelu, jonka tarkoituksena on helpottaa asukkaiden ja vuokralaisten arkea, mutta myös estää väärinlajittelut esimerkiksi käytäville tai jätehuoneisiin. Jos kohteissanne tapahtuu väärinlajittelua usein, olemme huomanneet, että noutopalveluista viestiminen vähentää väärinlajittelua. Usein tämä laitetaan ihmisten välinpitämättömyyden piikkiin, mutta me uskomme, että tämän haasteen voi ratkaista viestinnällä ja ensiluokkaisella palvelulla.

Eroon vanhasta tavarasta helposti ja nopeasti